Home
Training
Coaching
Profiel
Contact / Route
 
 
 
 

Ebrina training & coaching
Monacoplein 17
6414 HW Heerlen
Tel. 045-511 1896
info@ebrina.nl

KvK nummer 14127611
BTW nummer: NL149601190B01

Ebrina training & coaching Home

Profiel

Wie verzorgt de trainingen en coaching bij Ebrina?

Ir. Esther Ebrina Kers-Cappon is mede door haar analytische geest, in staat situaties te bestuderen en de problemen van mensen te doorgronden.

Ze is prestatie gericht en bijt zich graag vast in moeilijke dingen. Dat is dan ook de reden, waarom ze Scheikundige Technologie is gaan studeren aan de Technische Universiteit in Delft.

Daarnaast heeft ze zich echter beziggehouden met een keur van nevenactiviteiten op het sociale vlak, omdat ze er behoefte aan had haar leven en bezigheden in balans te houden.
In het bedrijfsleven merkte ze, dat ze de processen tussen mensen nog veel interessanter vond, dan de processen tussen machines. Omdat ze daar meer van wilde weten is ze aan de Open Universiteit, Psychologie, gaan studeren.
Tijdens haar studie psychologie, heeft ze de vele mogelijkheden van de psychologie leren kennen. In de psychologie wordt voornamelijk gewerkt met het hoofd en met dat wat zich daarin afspeelt.
Tijdens het afstuderen kwam ze in aanraking met de Mindfulness. Deze aandachttraining heeft haar persoonlijk veel gebracht en ze gunt dat anderen dan ook van harte.

In oude oosterse en westerse tradities en overtuigingen, vond ze uiteindelijk een uitbreiding van die mogelijkheden en benaderingen:

Werken vanuit het zelfherstellend vermogen van de mens; vanuit de eigen energie; de liefde; en vooral met aandacht.
Deze spirituele kant van de psychologie, als aanvullend gedeelte op haar opleiding, vond ze op de Leonardushoeve in Belfeld.

Doordat haar analytische geest aangevuld wordt met een intuïtieve kant, kan ze ieder de aandacht geven die hij of zij nodig heeft, met als resultaat een effectieve coaching.

Verder gaat ze er vanuit, dat een coach iets heel anders is dan een arts.
Zij geneest niet. Dat doet u zelf en daar kunnen haar vragen en haar aanpak u bij ondersteunen. Ze verwacht van u als cliënt een actieve deelname aan de coaching of aan de training. Dat kost tijd! Maar dan heeft u ook wat…. 

• copyright ©2010, all rights reserved • sitedesign BASanimations • tekstredactie verzord door Vindura Taal & Tekst Vindura.nl